Annons


Första dagen i tv-studion


Vi tre ska alltså spela in ett sprillans nytt webbprogram i nästa vecka. Vi ska snacka relationer (…………..kan ingenting? *RiNgeR UmO*). Men som tur är ska det vara från vår point of view – så expertångesten kan jag ju faktiskt skippa.

Annons

Och alltså denna FART OCH FLÄNG jag upplevt på jobbet senaste veckan? Sinnes mycket roligt på en och samma gång. Men en skulle ju inte mindea en spahelg med nån som matar en vindruvor och knådar mina fötter med nöje. En av sakerna som är i full gång just nu är iallafall inspelningen vi ska göra nästa vecka.

Där JAG ska vara med…..?! HAHA herregud kul att mitt team har förtroende för mig. Jättekul…………… *SvettAs aV preStatIonsÅngesT*………………………… Men jag tror faktiskt det kommer bli något riktigt bra tillslut. Ska poppa popcorn på premiärdagen och bara luta mig tillbaka i TV-soffan och bara njöta av min egen stjärnglans :’)

Så vi bjöd in Joakim för lite häng med oss på redaktionen idag. Snacka strategi och testa tv-studion. Sen hade någon (jag……..) den konstiga idén av att vi liksom skulle ”gömma” (*för egocentrerad för att dela rampljuset med fler än myself*) honom på bilderna?

Ehm, ja. Bra Julia. Precis så man beter sig när man träffar nytt folk……………..

relationsjuryn1

relationsjuryn2

Ser nu att det ju ser ut som att jag FLASHAR honom?! Här avgår jag för all framtid att någonsin göra en ”spontan” bloggbild………. Men ändå ett riktigt dream team, eller hur? Fan va spännande det ska bli ändå att få prova på att stå framför kameran i tv-studion. Har ju bara hängt backstage (…….förutom en tv-sänd intervju med Nick Jonas där man ser mig stå och dregla av starstruckness i bakgrunden).

Sen är det ju den lilla grejen att allt faktiskt ska spelas in om bara några dagar. Och jag har inte ens sneglat på inspelningschemat. Så nu ska jag kleta bort sminket, sätta upp håret i en stor bulle på huvudet och sätta på mig nåt som inte sitter åt (är det btw BARA jag som inte har en sån där ”sitter bra och sjukt snyggt”-oversizetröja när man ska gå och lägga sig som det envisas med i alla filmer? *Mvh tjejen som sitter och skriver detta inlägg i en malbiten tröja med texten ”Summer Tennis Kidz of-05” med en liten räv på ………iklädd enbart bandana*.


Laddar