Annons


Ställ en fråga till oss i ”Systrarna Knaves podcast”


Missat vår pod? Här kan du lyssna på alla våra avsnitt helt gratis!

I vanlig ordning så brukar det ju egentligen komma ut ett nytt podavsnitt vid den här tiden i veckan. Men eftersom både Josefin och jag är fullt upptagna med att gräva i påskägg på helt olika platser i landet blev det ett litet påskuppehåll.

Annons

MEN inte ska ni bli helt utan oss bara för det! För er som lyssnat förut är det ingen hemlis att vi haft veckans fråga innan – och nu behöver vi fylla i lite i frågelådan. Så undrar du något? Eller kanske har ett ämne du vill att vi ska ta upp och snacka lite extra om? Podden är ju faktiskt till himla stor del NI så vi vill ha era tankar och åsikter med på ett hörn också (PLUS att det är så himla kul att höra från er!). Så är det något du gått och klurat på ett tag nu eller något du tycker det är dags att vi tar upp – lämna en kommentar här i kommenarsfältet! *JusT dO iT*

Sen så ska ni bara VETA hur mycket vi tycker om er och att ni faktiskt klickar er in och lyssnar! Så pass mycket att vi vill att det ska regna presenter över er. Japp, precis så mycket. Så det ska vi självklart fixa! Kika in (och gilla) pondens Facebooksida för att inte missa när tävlingen blir OffIciAl. HÄR hittar ni den!


Laddar