Annons


Vagina eller hjärta?


Tågresa1

Fyra minuter i tre blev jag klar med sista mötet på jobbet och tog min lilla (….okej, inte så liten – HUR lyckas jag packa en hel resväska full med grejer för bara fyra dagar oN thE RoaD?!) väska till centralen. Är helt seriöst pirrig för den här minitrippen. Även om destinationen inte är längre än till västkusten. Känns liksom som att det är sista dagen innan sommarlovet och den där dagen mensen är slut (HALLElujah) combined. Alltså så pepp!

Annons

Trots att jag var en kvart försenad från jobbet så hann jag även med en snabb visit till Starbucks. 130kr för en liten latte och en macka (som var UPPOCHNERVÄND i påsen????!)…………………….. MmmMMM plånkan ba ”dra kortet jullangullan och UNNA dig” (eller mer i stil med; gillar du nudlar? Bcuz that’s what ya gonna eat 4 tha rest of diz månad).

Sen så fick jag feeling och flirtade med han bakom kassan också. Trodde det gick smooth men blev sen lite osäker. Han framför mig i kön fick liksom ett stort hjärta runt sitt namn och jag fick också ett hjärta………. Fast sen var jag inte så säker på att den verkligen var det? Velar mellan om det är en klo eller vagina han ritat till mig istället.

Antagligen en vagina?

…………………Vet inte vad det säger om mitt flirtande.


Laddar