Annons


Häng med mig till Instagram!


Skulle kunna somna på en ko här och nu. Jag känner av i hela kroppen att jag börjar bli sjuk och som alltid så HINNER man ju inte vara det?! Iallafall får vi hålla tummarna för att det inte breakar out i feber och sängliggande (kommer grina om jag blir sjuk lagom till min lilla miniledighet till helgen).

Annons

Idag har jag iallafall varit och sett Cirkeln, så bra film! Alltså verkligen, satt på spänn hela tiden – så se den! Och imorgon blir det ännu en biovisning med Tidningen Frida. OOOOOOCccchhhhh nu avlider jag snart av sömnbrist så jag ska stänga ner datorn, dra av sminket och SOVA <333

Vi hörs när jag samlat lite nya krafter! <3

JUSTJA, sålänge kan ni väl hänka mig till Instagram? Där lägger jag upp allt möjligt göttigt som inte alltid hinner komma upp här på bloggen. Så in och följ mig där på @juliaknave

SÅÅÅÅDÄRRR –> SÄNGEN!


Laddar