Annons


10 saker vi gör men inte vet varför


Påväg ner i trappen till prisutdelningen för Finest Awards springer jag in i killarna från Geordie Shore. Bara några timmar innan har jag mött dem på Berns för en snabb intervju och avslutade med ”I’ll see you guys tonight”.

Annons

…………Bara det att jag faktiskt aldrig trodde att vi verkligen skulle springa in i varandra?? Café Opera (där galan höll till) är ju himla stort och stället var smockat med människor så chansen var ju inte så stor.

Men jodå :———)

Där stod jag helt plötsligt. Öga mot öga med killarna jag haft en secret dokusåpacrush på sedan sommaren -12 då jag slaviskt såg alla nio säsonger i sträck *hEktiSkT liV*.

Vi hälsar artigt på varandra och utbyter några ord om hur trevlig galan är. Sedan händer det. Det där som ALLTID händer mig?!

En av killarna säger något och jag HÖR INTE vad.

Så jag får fram ett försiktigt ”what” och ber på mina bara knän att jag denna gång ska höra vad han säger. Men nope. Nada. Det som kommer ur hans mun låter som något en teletubbie (och då har jag ändå sett allt för mycket på det programmet som lite och borde ju fatta ett och annat) skulle säga och jag står där med två alternativ framför mig:

1. Krypa till korset och erkänna att jag faktiskt inte fattar vad han säger.

2. Skratta lite lätt roat, le och sedan hoppas TO GOD att han inte ställt en fråga……….

Jag gick helhjärtat in på alternativ två.

För det är ju något med oss människor när det kommer till att hålla upp de sista trådarna för att inte få fasaden att rasa samman. Så hörrni, här kommer en drös awkward social stuff som vi alla gör – men egentligen inte har någon aning om varför.

1. Öppnar födelsedagskort *låtsas att man inte lägger märke till pengarna medan man läser*

2. Säga ”nånstans här blir bra” när taxin är exakt utanför ditt hus.

4. Råkar göra ett ljud som låter som en fis så man gör det ljudet flera gånger igen bara för att folk ska fatta att man INTE FES.

5. Att inte riktigt uppfatta vad någon ny heter betyder helt enkelt att du måste undvika den personen – för resten av ditt liv.

6. Hittar på en konversation i huvudet och kommer på sig själv att göra konstiga miner och gester medan du går på stan.

7. Omöjligt att betala noga räknade småmynt utan att lägga till ”jag tror att det här är rätt”.

8. Du är mitt i att berätta en historia och så märker du att ingen lyssnar så du börjar sakta börja prata lägre tills du kan……avsluta……helt.

9. Säger ”jahaa men då fattar jag” bara för att läraren ska gå iväg.

10. SNABBT! LÅTSAS SOM DU SOVER!!!


Laddar