Annons


Helvitt från topp till tå


FinestAwards1

FinestAwards3

FinestAwards4

Fake tattoos/FLASHJEWEL, Klänning/Solace London, Väska/Åhléns, Skor/NLY Trend, Jacka/Lindex 

Är helt mör i kroppen idag. Ändå gick jag hem tidigt från galan. Främst känner jag en stor kärlek till mina fötter just nu som genomgår en svår rehab-period från gårdagens klackisar. Gick liksom och VINGLA hela vägen hem när jag bytt till platta skor för att fötterna format sig i någon slags ”gå på tå”-form. Det plus att jag virat in mig så hårt i trenchcoaten att jag garanterat såg ut som en hejdundrande blottare med grava ankgångsproblem………. *JuliA pÅ FesT*

Annons

Efter min intervju med MTV drog jag direkt till frisören för att klippa mig (KÄNNER MIG SÅ FRÄSCH VILL LIKSOM LADDA UPP EN SLINGA AV MITT HÅR HÄR SÅ NI KAN SMEKA!!!!). Efter det hetsåt jag och Josefin varsitt paket chicken nuggets (har svårt att ens skriva ut det här i bloggen utan att börja totaldregla och fälla en tår över HUR HIMMELSK currysåsen är till *BLuNDar och DoPPAr En NUggET iN mY DREAmz*) och sprang ner, en halvtimma föresnade, för att få tag i en taxi.

Så hela den där outfitfotograferingsgrejen man ska komma ihåg jämt och ständigt som bloggerska… Ja, den liksom… Fick slås ihop med taxibokningen över telefon. Låt oss säga att mina och Josefins planer på att ”vara i tid och hinna ta bilder i dagsljus……….” inte gick as planned.


Laddar