Annons


Fake tattoos


Tat1

Kom försent till jobbet idag. Anledning? Ja, den ser ni på bilderna här ovan. Tycker dessa faketattoos, som funkar precis likadant som de man fick (……..får, köper ju dem fortfarande MMmMM) i yoghurtförpackningar för barn. Duttar på lite vatten och så fastnar de på huden. Bara det att jag kan vara den osmidigaste NÅGONSIN när det kommer till att få dem på plats. Det blev snett hej och hå, några kleta ihop sig och tillslut stod jag där och liksom gnugga med all kraft (säger ju i och för sig inte så mycket…….. MVH hon som köpte gymkort och bara gick tre gånger……….) för att de skulle försvinna. Så nu går jag liksom runt med irriterade och röda partier på min hud som glittrar lite smått av resterna jag inte lyckats få bort.

Annons

KUL!!!!!!!!!……

Speciellt när klänningen jag ska bära ikväll inte direkt är av cover it all-varianten *iF YoU KnoW WhAT uI mEAN*.

Men några lyckades jag iallafall få på, som den lilla på handen jag tycker blev riktigt cool. Nu gäller det bara att typ undvika all kontakt med vatten/tyg/allt annat dom finns i världen osv för att den inte ska börja ramla av.

Om inte så vet ni vem som köpt slut på alla barnyoghurtar i kyldisken på ICA i jakt på en ersättare.


Laddar