Annons


Fixa vårfräscha naglar


Naglar2

För några dagar sedan rotade jag fram ett gammalt presentkort för manikyr i väskan (……….mvh ordningsam) och var imorse och fick mina naglar såhär fint fixade.

Bara ett litet problem. Jag gjorde det största misstaget ever. Det som det borde varnas för på stora planscher vid bussen eller stå i versaler på bioduken innan varje film.

Annons

”Funkar klockan 10, lördag morgon, bra för dig?” är frågan som egentligen bara har ett, så självklart, svar.

NEJNEJNEJNEJ!

NEEEEEEEEJ

NO, NICHT, NO (kan inga fler språk..?!)

Men helt plötsligt hör jag mig själv svara i telefonen att ”ja, men det går ju jättebra!” ?!…………!!!????

Så där satt jag. Klockan 10 på morgonen med en baksmälla så djupt in i kropp och själ att jag i mitt totalt uttorkade mode helt seriöst funderade på om jag skulle hinna sörpla i mig vattnet jag precis haft mina skitiga naglar i medan nageltjejen var iväg för att hämta en handduk.

Men man får helt enkelt lära sig av sina misstag (men va du ä klok du jöllan). För det här slutade ju ändå ganska bra. Jag menar, kolla mina NAGLAR – inga nerbitna revor eller skit som sitter och gosar sig där under. Icke. Kommer liksom på mig själv med att sitta och smeka (……………….) naglarna på grund av extrem lenhet.


Laddar