Annons


NYTT PODAVSNITT: ”17. Skönhetsoperation?”


Det blev ingen koja idag som inspelningsstudio MEN syrran och jag kröp ner under täcket *WaHöÖ DirrrtY….* med dator och mikrofon istället. Så nu finns ett rykande färskt avsnitt ute för er att götta er i. Hur bra? Känns bara megaSUPERBRA i magen för det här avsnittet (kaaAan vara för att jag lyssnar på Mello-Isas ”Don’t Stop” och bara feelar that happy flow ensam i min lilla lägis just nu).

Annons

Så vad pratar vi om? JO, vi tar upp…

…min HYSTERISKA klänningsjakt som KAN ha resulterat i en spontan Londonresa till helgen *ooPs*.
…skönhetsoperationer och idealhets. VAD ska vi göra för att få bort hela ”jag duger inte”-grejen?! HALLÅ VI MER ÄN DUGER ALLIHOPA JU!
…hur Josefin inom en snar framtid lämnar sin fästman Martin för ett liv *oN toUr* med Måns Zelmerlöv!

Sugen på att lyssna? Sök på ”Systrarna Knaves podcast” i din podapp/iTunes eller klicka dig in via direktlänken HÄR! Vet att vi tjatar men vill än en gång tacka och säga hur fina jag tycker ni är. Era kommentarer, när ni hashtaggar och alla fina ord ni sprider. Blir varm långt in i lillsjälen så ni ANAR inte! På vår Facebooksida som du hittar HÄR ligger just nu det senaste extramaterialet ute, in där och kika + likea så hoppar vi lite i sänga av glädje. PÖSS!

SystrarnaKnavespodcast17


Laddar