Annons


Söt och rar men utbytbar


Vårsol2

varsol12

Längtar så otroligt mycket till helgen. TILL ATT FÅ LIGGA SÅHÄR! Och inte nerbäddad som en sjuk liten burrito i sängen som jag gör nu.

Min kropp invitear liksom bara sjukorna när det är så olämpligt som det kan bli. Som nu. När jag har mycket och göra men framförallt – när det är fint väder första gången på vad som känns som tjugotusen år.

Annons

”Haha men Jullan dååååra (tänker att ni läsare och jag älskar varandra så mycket nu att vi redan är på sMEkNamnsBasiS…. :’)…) det är väl aldrig en sjukdom kommer lägligt?” tänker ni.

Men joHo då. Det kan den visst. Som när man inte pluggat tillräckligt till ett prov eller det går ett Friendzone-marathon på MTV. Då är det ju jättelämpligt om något.

Några tillfällen då det däremot INTE är så lämpligt att en förkylining knackar på eller att en kliande hals kommer krypandes………. Men såklart gjort det för mig ändå, är dessa:

1. Ett dop. ALLTSÅ? Lilla Bo, som är min systers son, skulle döpas och stod inför en heldag med fest och firande. Vad gör jag då? Jo, såklart att jag går upp på scenen (…kanske jättefel att skriva så? Altaret? Kan inte sånt här, förlåt Gud) och svimmar. *SteLin’ thA ShoW*

2. Att operera sig…. Två veckor innan en familjeresa till Egypten. Om jag svimmade här med? Svar ja. Min syster satt med sitt finger under min näsa hela flygresan bara för att ”kunna känna mina andetag”. Problemet var bara att flyget hoppade upp och ner ganska mycket i luften vilket ledde till att hennes finger mer eller mindre satt i min nästa större delar av resan *MmmM*.

3. Nu!!!!!! NÄR DET ÄR SOL FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ DETTA ÅÅÅÅÅR!

NÅVÄL… *Torkar bort en tår*

Åter till mitt degande framför Real Housewives/Grey’s/Desperate Housewives/Ellen DeGeneres osv tills jag får fyrkantiga ögon.

Inlägget fick trots allt inget med rubriken att göra ändå, som jag tänkt. Var bara något fint min mormor sa till mig om en kille jag varit ledsen över. Hon är allt bra ändå min mormor.


Laddar