Annons


Backstage på Paradise Hotel


Varje torsdag drar jag med er bak i tiden och kikar på allt från galna resor, pinsamma barndomsbilder och spännande jobb. Alla inlägg samlas även i bloggens nya kategori #ThrowbackThursday

Först ut blir min resa till Mexico för inspelningen av Paradise Hotel. Ni som hängt med från en längre tid tillbaka har väl fått er lilla dos Paradise MEN kände ändå att jag av ren nostalgi (såg en gammal video därifrån bara för någon dag sedan. Om jag grinade? Svar …….ja) för att idag är det nämligen ETT ÅR sedan jag landade i Mexico.

Annons

Känns ju helt SJUKT? Ett ÅR? HALLÅ, kan någon förklara för mig vart tiden tagit vägen? Känns, på riktigt, som om att det var igår jag brände fötterna i den kokheta sanden och åt koriander till frukost, lunch och middag (not by choice men NÅGON kunde ju ej laga mat till sig själv så NÅGON gick till områdets enda restaurang varje dag och tryckte i sig allt ätbart där).

Så ett år har alltså gått. Var där i runt tre månader och slet som ett djur tillsammans med mitt fina team. Om jag ska ranka topp tre bästa grejerna så var det nog:

1. Jordgubbsmilkshakesen lilla tanten gjorde till mig vid sitt ”Café” längs vägkanten (var ett bord och en micro iofs, men god that woman kunde göra milkshakes).

2. ALLA FINA KOLLEGOR!!! Jag åkte till Mexico med vetskapen om att jag kände typ två personer………… Av 80. Men trots pissnervositet och separationsångest till allt här hemma satte jag mig på planet (SJÄLV???!! Livrädd och dödsångest, hej) och är såhär i efterhand ganska megaglad att jag vågade!

3. Miljön. Okej, här låter jag som 60+ som Åkt FöR aTt SkåDa natUreN………. Men det fanns få saker som var så härliga som att åka i min och kollegans pick up truck på kringelikrokvägarna med vår spellista (som sista veckorna byttes ut mot listan ”svennejävlar” på grund av sjuk hemlängtan) och bara se hur allt det vackra svängde med oss på vägarna.

Och sämsta? Jo:

1. Sjukdomar, äckliga djurbett och MEDICINERNA! Trots vaccineringar och andra grejer man skulle hälla i sig innan resan så blev det ju en hel del sjukdomar och besvär ändå. Till att börja med kan jag nog prata för alla i teamet och säga att det blev en ganska hetsig springmarch till toaletten titt som tätt……….. De som hade det värst hade liksom PARASITER i magen?! Panik när jag bara skriver det, ja. Men sen så var det en hel del fågelinsekter, skorpionstick och ALLA HELVETES MYGGOR (förlåt för språket mormor). Men just så var de, ett rent HELVETE! Och de verkade ju gilla mig mer än alla andra *PoPPiS* så jag kom hem med sår och ärr över hela kroppen då jag inte har någon självkontroll what so ever och kliade sönder precis varje bett.

2. Koriander – Kan. Aldrig. Mer. Äta. Mat. Med. Koriander.

3. Att man var avis på deltagarna som bodde SÅ HIMLA FINT!

Men mestadels var allt bara en sådan otrolig upplevelse och framförallt KUL! Och tur för er att jag tar bild på minsta lilla grej här i livet. För nu kan ni ju få hänga med i bildväg också:

mex4

Första dagen i Mexico. Vi hade precis landat i Puerto Vallarta, som ligger tre timmar med bil från där vi spelade in. Här i ett efterlängtat dopp efter mer eller mindre ett dygns svettig resa.
mex1

Jag var där några veckor innan allt drog igång. För att fixa och förbereda inför inspelningen. Här är en av våra första. Jag jobbade med inslagen och var därför inte så mycket på själva hotellet utan fick istället åka runt på olika platser runt om och vara med när presentationer och dejter spelades in! 

mex3

Här spelar vi in Eric Hagbergs presentationsbilder och alla var nyfikna på resultatet!

mex6

För det mesta var det jobb. Mycket jobb. Kan vara svårt att tro då jag lagt upp en hel del bilder som den här. MEN när det väl var tomt på schemat fanns det ju inget annat man hellre ville än att njuta av detta! 

mex8

Paow in action, blev så sjukt snygga bilder! Däremot trodde jag att jag skulle hamna i vattnet sisådär tvåtusen gånger då jag valt FLIP-FLOPS av allt denna dag vi liksom skulle klättra hela vägen DIT ut? 

mex11

Nu känner jag att jag gjort topp tre-listan orättvisa då jag helt GLÖMT att ta med detta? Okej, inte just detta moment. Fyfan vad varmt det var. Hade typ skrapsår mellan låren för att jag svettades så mycket *MMMmmM*. Men att få rida runt i staden och ut i skogen gav the feeling of feelings. 

mex12

Samir öppnade hela säsongen med bland annat den här något förvirrade gubben som inte fattade det minsta av vad Samir sa. Vilket kanske inte var så konstigt eftersom han pratade på svenska…

mex13

VET INTE VAD JAG SKA SKRIVA HÄR SOM KAN UPPNÅ SAMMA NIVÅ AV NICENESS SOM DENNA BILD SÅ JAG GÖR BARA MASSA UTROPSTECKEN OCH SKRIVER I VERSALER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mex2

Bara för att jag jobbade med inslagen betyder det ju inte att jag inte passade på att sola i en av lyxvillorna när det fanns tid. En måste ju unna sig mellan all koriander och kamerakånkning!

Nu åker snart ett gäng tillbaka till paradiset för ännu en säsong och trots att det gör lite ont i mig att jag inte kan hänka så gör det mig bara ännu mer spänd inför att få se det färdiga resultatet. Vet ju att hela teamet och även efterbearbetnigen är något man kan kalla för I VÄRLDSKLASS! Så det kan nog inte bli annat än bra.


Laddar