Annons


One Direction på Ullevi


GISSA VAD JAG PRECIS BOKADE??!! (…………Okej, bilden kanske avslöjar… lite)

Jag har spenderat nästan alla mina somrar i Göteborg och passade förra året på att åka för att se Håkan Hellström vilket var så bra det kan bli. Så när jag såg att One Direction (*HeJ BlaNDAd MusIkSmAk*) skulle spela på Ullevi de med så blev det en bokning direkt.

Annons

Och så har Harry Styles ÄNTLIGEN kanske jobbat upp modet om att bjuda ut mig…..? Bara jag träffar honom en eller två gånger så är det lugnt. Så jag kan vara riktigt dramatisk och kall men ändå så loving att han blir så galen i mig och skriver en låt om oss. Sen dumpar jag honom iskallt för han den blonda killen och får söta små bebisar som bryter på Scottish.

*OooooKej KliVEr uR DröMMen*

Dit ska jag iallfall! Och med mig tar jag Hanna, som även hängde med förra gången när det var dags för Håkan.

Såhär såg det ut då:

ullevi5

Rise and shine – redan vid 06 var vi uppe och igång (..nja, okejdå inte igång då men iallafall UPPE)

IMG_7855

Det var typ det bästa vädret och Ullevi var fullsatt!

ullevi4

Sommarfancy i blombrallorna!

ullevi1

Känslan!!

ullevi8

Behöver jag säga att jag längtar till sommaren?


Laddar