Annons


5 saker du känner igen dig i om du är hemma sjuk


Woke up like diz…………. Oh my lord vad jag har ont i huvudet. Hade det redan igår. Men en tvingade sig ju upp ur sängen ENBART för att vi skulle käka hejdåbuffé till lunch för att fira av min favourite of all time-kollega Sofia.

Annons

Så idag när jag öppnade ögonen kunde jag bara inte lyfta huvudet från kudden och gå mot jobbet. Därför blir planerna för idag att inte flytta mig från sängen och se på ”mitt på dagen”-TV tills jag somnar om. Just nu är det Ellen DeGeners som rullar och kan inte ro för att bli lite……….. tårögd när hon ger bort bilar hit och spelar upp bebisklipp dit. Blir liksom EXTRA emotional när jag är sjuker? Tycker ju faktiskt så frukansvärt synd om mig själv då *TorKAr En Tår*.

Innan jag går tillbaka till The Ellen DeGeneres show med Mariah Carey och sin milslånga cleavage så tänkte jag lista topp 5 saker du känner igen dig i när du är hemma sjuk:

1. BARA för att du för första gången på typ två månader får chansen till en ordentlig sovmorgon så vaknar du 07:10 och kan inte somna om?!

2. ……..Så du slår på TV:n och ser tre hela säsonger av The Real Housewievs of Atlanta. Du fattar inte varför de plötsligt börjat skrika och kasta saker. Men NeNe Leakes säger nåt så powerful att du inte kan annat än att fälla en tår.

3. I reklambreaket på TV:n drar du fram mobilen och börjar bläddra genom bilderna. Killen du hade en fling med i ettan på gymnasiet har lagt upp en bild. Fem minuter senare har du sett alla hans bilder sen 114 veckor tillbaka, råkat likea hans fasters senaste bild och vet precis hur hans och nya tjejens Rom-resa var – i detalj.

4. Du äter. Hela tiden. Och allt. Son när du hittar gamla chips från 2008 längst in i skafferiet *mmMM*.

5. Du behövde egentligen tvätta håret i förrgår. Men nu när du ändå bara ligger hemma och degar är det no chance att håret får sig en tvätt. No-O, här ska det odlas *GraTis SmöR*.


Laddar