Annons


Blekfisen som blev bjuden på lunch


event2

event4

Hörrni, idag var ju himlen BLÅ! Så blå att jag imorse bestämde mig för att skita i sminket och let the blekness shine. Himla skönt det där. Har bestämt mig för att ha minst två dagar i veckan då jag ska gå ComAndO i fejjan och alltså strunta helt i smink och skönhetsprodukter. Tror min hud kommer tacka för det då den nu på senaste tiden mer eller mindre haft flertal utbrott med torra fläckar och finnar (eh.. DENNA till exempel).

Annons

Det här med torr hud är något jag är så sjukt ovan med också. Har alltid haft ganska oljig och fet hy men nu är det som att huden gått in i någon slags rebellperiod och minsann inte vill co-worka med mig. Så har ni några bra tips på skonsamma och snälla ansiktskrämer är det dags att bringa dem nu, så jag liksom slipper gå runt och flagna (??! ….hejdå facet var kul att känna dig osv). TIPSA MIG!

Och eftersom vädret var så fint passade jag och kollegan Lisa på att ta oss ut på stan. Vi drog förbi en presslunch för ett hårvårdsmärke och fick förutom att bli helt outshined av proffstylister käka supergod (och FIN!? Visste inte ens att mat kunde se så god ut typ… Alltså ja, här ränkar jag ju inte med the beauty of en Donkenmeny klockan 02 en lördagsnatt *InnEr BeaUty*) mat.

Sen att jag tog en megastor tugga av den lilla bunken med mat närmast på bilden kanske är något jag borde tänkt igenom innan. För den var så stark att jag fick tillbringa största delen av lunchen med rödsprängda ögon och gråt.

Men sa nåt om att shampoot luktade gott så jag hoppas att de bara tänkte att jag blev lite för emotional över produkterna… Yes, once again I strike in the power of smartness.

Förövrigt, efter att ha läst igenom inlägget, så vill jag även tillägga att det inte är Ylva Fogel från Paradise Hotel som gästbloggat. No, it’s jag. Not the Swenglish drottning of Sverige –  just her biggest fan of them alla.

 


Laddar