Annons


Hur man överlever baksmällan from hell


Blev bjuden på utställning på Tekniska Museet och fick äta denna DRÖM!

coca2

”Jag tar femton st tack”

coca3

Jag hade på mig tunnaste jackan på denna jord. För att ”det såg varmt ut” när jag kollade ut genom fönstret imorse……..

Annons

coca5

Och kunde inte se något på grund av dökalla isvindar.

coca4

Officiella ”ta en bild med min goodiebag”-bilden.

coca6

Jag tog med min kompis Astrid. Vilket jag gjorde helt rätt i – kvinnan här ju en mästare på att alltid vara redo. Kapsylöppnare på nyckelknippan. God she’s good.

coca7

Alltså!!!!

coca8

Vi hittade snabbt en favvis av goodiebaginnehållet!

coca9

Vaknade upp med baksmällan från helvetet. Alltså, hade googlat ”taksi” klockan 02:20…………………………………. Så när klockan ringde imorse ville jag helst bara rulla in mig i täcket och äta upp precis allt i mitt kylskåp. Blev liksom hetssugen på ceasarsalladdressing mMMmMmMMMM.

Men det kunde jag ju inte. Klockan ringde ju av en anledning. Jag var bjuden på en utställning på Tekniska Museet och trots att det kändes som självmord att gå upp ur sängen just där och då så blev det hela MYCKET bättre när vi fick dricka en massa Coca Cola.

Och äta minihamburgare. Blev helt tårögd när de sa ”nämen det är bara att ta för sig”.

Oh well, i did *InDeeD*.


Laddar