Annons


Just join the squad


Fick en fråga om hur man följer mig på Bloglovin och förstod där och då att min *SmiDiGA* lilla flytt av Bloglovin-följare kanske inte gick så värst smidigt trots allt. För helt plötsligt kunde man inte ens söka på min lilla blögg?

Annons

Ja, ni hör ju själva. KATASTROF!

Som tur var så löste det sig. Absolut inte till min förtjänst i och för sig. Men kanske att min panikångest på grund av otekniskt gånger tusen nått fram till Bloglovingudarna ändå? För nu ska det funka finfint att söka sig fram till mig och alltså FÖLJA bloggen där.

OCH för att inte tala om att jag känner hur mitt ego tripplas varje gång jag går in och kollar min lilla SqUAd av fina följare som sparar och gillar mina inlägg. Vill pussa er alla på pannan och hålla i handen över övergångsställen *FåR MoDerSkäNsLoR*

SÅ:

Ni som redan följer mig, ÄLSKAR ER!!??!

Ni som vill joInA SqUadeN kan klicka er in HÄR och invänta puss på pannan och handhållning på posten!


Laddar