Annons


Från degklump till Ninja Warrior


Typ precis såhär sitter jag nu. Är depp och känner ingen motivation till något alls. Mest sur på mig själv för att jag inte köpte med mig ostbågar hem. På ostbågens dag. Pinsamt.

Så jag slog på tvn för att distrahera mig själv. Men så fastnar jag framför Ninja Warriors av ALLT? Här hade jag tänkt dega framför lite feel good-serier man inte riktigt behöver hänga med i men förstår ändå. Så hamnar jag istället framför ett program med hurtiga, solbrända (ÖVERNATURLIGA…..?!) varelser som hoppar hej och hå och tydligen tycker att ”studsa fem meter över ett stup och sedan landa på händerna efter en dubbelvolt i luften” är lite som att hälla upp kaffet om mornarna.

Annons

………..Och jag orkar inte ens hälla upp kaffe om mornarna????? Well hello MeNTaL BreAkdoWn.

Ska jag kanske se det här som ett sign och TA TAG i mitt liv? Typ bli ett sånt där träningsfreak eller säga att promenader i minusgrader bara är ”så härligt och upplivande” (………..)? Kanske vara den där som går och lägger sig i tid också, efter att man städat lägenheten fläckfri och bakat en kaka till grannen?

Hm, jag kan ju… Åtminstonde försöka?

niiii

……..No. Jag försökte. Ger upp nu.

 *WoRsT 5 seconds Of mA LifE*.

NINJA2


Laddar