Annons


Livet med en attention whore-rumpa


Antingen så har mina ben och rumpa EXBANDERAT sisådär fem storlekar eller så är det någon som smugit sig in i garderoben med en sax och sandpapper hemma hos mig – För den här veckan (alltså, på SJU dagar?!) så har jag tagit sönder tre jeans. TRE!

Annons

Sen så slutar det såklart inte där, nej nej.

Det är måndag morgon och jag slänger mig ner i kontorstolen på jobbet och hör ett litet ”ritsch” men tänker att det väl bara var jackan eller nåt som drogs emot stolsryggen (okej… Helt ärligt gav jag det inte sådär jättemycket eftertanke då man väl aldrig kan ana att man precis skapat ett enormt crack hole mitt på rumppartiet av jeansen?!).

Så dagen går. Jag sitter för det mesta bara vid datorn. Men såklart är man ju uppe och går på nyhetsredaktionen en och till och med två gånger. Denna dag av alla.

Klockan blir fem och jag slänger på mig jackan och säger hejdå till mina kollegor medan jag börjar bege mig mot tunnelbanan och hem till min syster Josefin för middag. Väl inne i värmen efter en promenad i iskallt snöregn går jag raka vägen fram till hennes nu åtta månader gamla son Bo. Han har precis lärt sig att gå. Eller… Det beror på vem du frågar. Men om du frågor honom så är det precis det han kan. Jag däremot tycker att han är en bra bit på vägen – Men håller honom i händerna medan jag hukar mig neråt för att kunna stödja i paraden.

”Eh, asså… Du vet att du har ett stort hål i dina jeans va? Man ser hela din rumpa” säger Josefin.

byyyx

…………………………………………….

………………..

 

…………………………………………………………………………NEJ?

Bo får snabbt avsluta sin lilla marsch och jag springer till toaspegel för att få min fasa bekräftad.

Jag har alltså gått en HEL dag med ett stort hål i mina jeans mitt på rumpan? OCH INGEN HAR SAGT NÅGOT?

Sen ser jag fasa nummer två.

Mina röda string sticker fram i hålet. Betyder det alltså att hela Aftonbladets nyhetsredaktion har sett mitt bare ass och trott att ”hon den där Julia vill bara visa att hon har FINTROSORNA på??!”.

Dog ungefär här.

TILLS jag kommer hem för att byta byxor. Jag ska på bio och känner lite spontant att rumpan fått sina 15 minutes of fame för detta årtionde.

Då händer det här:

byxanr2

Hela jag blev liksom lite av det här slaget:

docc88dreaktion

Kände hur jag andades lågor när jag i förseningstress drog en stor tröja över hålen och tänkte att nu fan får det väl räcka.

Men nej.

När jag senare, på onsdagens after work, ska visa ett danssteg (……………..ska man kanske skylla sig själv här?) för kollegorna händer detta:

byxanr3

!!!XXXXZZ>>>###!!! När den här revan kom till världen ville jag bara SKRIKA att nån lika gärna skulle kunna elda upp plånkan på en och samma gång? Det här var ju mina snyggbyxor och dyra så in i helvete.

Kändes typ såhär:

trocc88ttreaktion

Tills jag insåg att jag nu inte hade några hela byxor kvar och reagerade på enda vettiga sättet jag vet:

gracc8aterreaktion

Efter några vändors hattankar till alla jeans där ute i världen som var hela men inte tillhörde mig tog jag mitt kreditkort som ”inte skulle användas till kläder den här månaden” (……………) och köpte mig dessa HELA byxor:

nyabyxor

Hittade dem gjorde jag på JC av märket Replay. Dyra men HELA. Så summeringen av detta köp är väl att jag ska glasa in dem och ha på väggen så de fanimej inte blir ännu ett par håliga byxor! *liVeT MeD eN AttEntIonwHorE-RumpA*

Äntligen kunde jag njuta av att slippa den oönskade vindbrisen mellan skinkorna jag fått dras med den senaste veckan. GoT Me FeElin’ LikE:

nocc88jdreaktion


Laddar