Annons


Intervju med hon den där Julia Knave


Det är så HIMLA kul att jag äntligen fått igång min blogg här på SOLO! Trodde för en sekund där på bloggmötet att ”nu fan äre kört” när jag går in för en kram men webbredaktören är in plans för ett handshake (vet ej hur jag lyckas göra allt stelt …Nej) men jag lär inte ha skrämt iväg dem…………………… än *klAppAr MiN KaTt OcH skRattAr OndsKEfullT*.

Annons

Några av er har förhoppningsvis hängt med från förra bloggen, skulle nog helt ärligt få lite (läs: grävt min egen grav) gråtpanik om ni lämnade mig. Men så är ni ju en hel del nya också som kanske undrar vem den här Julia är som helt plötsligt dykt upp här på SOLO?

Därför tänker jag nu ta saken i egna händer och… INTERVJUA mig själv *StaRstruCkEd*. Så kanske ni har lite bättre koll på vem jag är efter inläggets slut.

…………..Eller så är ni bara creeped out. Kan ej avgöra vad slutresultatet blir. MEN IAF:

Så Julia berätta, vad gör du om dagarna – När du inte lägger upp grejer här?

För det mesta sitter jag fastklistrad vid min dataskärm eller är iväg på roliga inspelningar och event med jobbet.

Men.. Vaddå inspelningar? Förklara mer!

Jo, allt det där roliga får jag göra på mitt jobb som redaktör på Aftonbladet. Min main thing är att driva webben – men passar även på att dregla lite över alla världsstjärnor och sköna profiler vi får hänga med – och såklart spela in webbtv om dagarna på Aftonbladet Boom!

Hur hamnade du där?

Redan i gymnasiet började jag skriva för Tidningen Julia och hamnade sen på tidningar som FRIDA och SOLO. Mitt i den vevan fastnade jag inom TV-produktion och har bland annat sprungit runt panikstressad i Let’s Dance-studion och oljat in hunkar på vita stränder i Mexico inför Paradise Hotel.

………….Smörjt in?!

Oh yes.

ParadiseHotelSmail

På min Instagramsida kan du hitta fler bilder från mina månader i Mexico och Paradise Hotel-inspelningen! Du hittar mig på @juliaknave

Okej, men vad gillar du mer att göra då (…förutom att olja in hunkar)?

ÄTA (typ sånna där havreflarn med choklad på ena sidan!!??! Avlider så goda) men också att skriva och spela in podden med syrran.

Podden?

JA! Jag och min syster drog för några veckor sedan igång en pod tillsammans och har redan nått över 100 000 nedladdningar vilket är SINNES. ”Systrarna Knaves podcast” heter den och går att lyssna på HÄR!

podd15

Beskriv dig själv med tre ord?

Driven, skön och sockerberoende!

Vad är det coolaste du gjort?

Typ pratat med ARIANA GRANDE (!!!!!) och bott tre månader i Mexico. Det tycker jag är coolt!

Kan du några andra språk än svenska och engelska?

Si.. Hola cerveza osv.

Och till sist då, vad är det bästa med att blogga?

Att få SKRIVA! Och såklart alla ni fina som läser och kommenterar *HinT oM AtT Ni GärNA FåR SläNgA IvÄG eN KoMMeNtAr sÅ jAg KännEr Mig ÄlskAd……………….*